RU | UA
Cruz Azul чемпіон Мексиканської ліги (Clausura) 2021

Cruz Azul чемпіон Мексиканської ліги (Clausura) 2021

Дата публикации:
01.06.2021
Поделиться:

23 роки по тому Крус Азул знову завоював титул чемпіона Мексиканської ліги.

Цими вихідними Deportivo Cruz Azul вдалося додати до своїх титулів ще одну зірку, дев'яту, і проголосити себе чемпіоном Мексиканської ліги Клаусура 202, здобувши перемогу над Сантосом завдячуючи резульату в першому матчі гранд-фіналу.


Команда на чолі з Хуаном Рейносо завершили сезон лідерами і фаворитами на вихід в плей-офф. І вони виконали їх не без відчайдушного опору з боку Сантоса, якого вони обіграли в фінальному раунді із загальним з рахунком 1-2.

Круз Азул виграв в першій грі, в гостях з рахунком 0: 1, а в другому матчі додав цінну нічию 1:1. Заключний матч складався не дуже вдало для Крус Азул, під завісу першого тайму вони пропустили на 37-й хвилині від Вальдеса. На перерву команди пішли з мінімальною перевагою Сантос Лагуна.


На старті другого тайму паритет був відновлений точним ударом Родрігеса. Час, що залишився Круз грали на збереження рахунку, Сантос багато контролював м'яч, підсумкова статистика володіння м'ячем 64% на 36%, але на підсумковий рахунок це не позначилося. Навіть не дивлячись на практично додаткових 10 хвилин які команди переграли в другому таймі. Таким чином Крус Азул виборов титул чемпіона Мексиканської ліги сезону 2020/2021.

Нагадаємо шлях команди з "JomaTeam" в раунді плей-оф:
- Чвертьфінал: Толука - 2: 1 поразка в гостях, домашня перемога 3: 1
- Півфінал: Пачука - 0: 0 в гостях, домашня перемога 1: 0
- Фінал: Сантос Лагуна - 0: 1 перемога в гостях, 1: 1 у домашньому поєдинку.

Перемагай разом з Joma Sport.

Магазин в Києві працює - ПН-ПТ з 10 до 19, СБ з 11 до 16. СЛАВА УКРАЇНІ!